Gelukkig kon Denise Jochems zaterdag 8 augustus j.l. op tijd haar proeven rijden, want het werd weer warm.
Zij kwam met Mai aan de start in Oosterwolde (Gelderland) en behaalde 180 en 187 punten. Met deze score werd zij de beste combinatie in de klasse L1 en won een pony-dek!
In Vinkega reed de combinatie 188 en 192 punten bij elkaar; goed voor de 2e en 3e prijs.
Marijn Bosma met Karolien was succesvol in Ruinerwold. Zij ontving een 2e prijs met 184,5 punt. De combinatie start in de klasse L2.
In de klasse B te De Blesse reed Annette Veenema met Fastwind twee winstpunten bij elkaar door 198,5 pnt te behalen.
In Zwolle kwam Lisa Bergsma aan de start met Florette in de klasse Z2. De combinatie scoorde 213 punten en dat betekende 1 winstpunt erbij.
Het dressuurconcours van RSV Generaal van den Bosch werd verplaatst naar Paardensportcentrum De Zuidstroom te Vinkega vanwege het natte terrein in Frederiksoord.
Bij de pony’s was wederom zeer succesvol Noor van de Vliet met haar pony Newchallenge Roshwen. In de klasse B reed zij 212 en 196,5 pnt bij elkaar; goed voor 2 x een 1e prijs.
Gefeliciteerd!!
Ons nieuwe lid Marleen de Jong startte met haar pony Apollo en behaalde twee keer een 3e prijs.
Zij reed in de klasse B en scoorde 207 en 197 punten.
Marleen. . . . een goed begin is het halve werk en RSV NEO wenst je dan ook heel veel rijplezier toe in de toekomst!!
Ruby Brandsma met Havehoeve’s Bram reed in de klasse B een winstpunt met 185,5 pnt.
Zondag bij de paarden was Denise van Veen succesvol in de klasse B met Stal Jede’s Alexander (183,5 pnt), maar met Stal Jede’s Eke Marieke won zij maar liefst twee keer een 3e prijs in de klasse M1. (197 en 187,5pnt)
Saskia Higler kwam met Duende in de stromende regen aan de start in Zwolle. Ondanks de slechte weersomstandigheden wist de combinatie toch 2 x een winstpunt te behalen, de score was 183,5 en 193 punten in de klasse L1.
Foto: Duende.