Vanaf 29 september 18.00 uur t/m 20 oktober zijn de maatregelen om de verspreiding van het Corona-virus te voorkomen aangescherpt.
Voor de paardensport en onze vereniging betekent dat o.a. het volgende:
Bij de lessen mogen begeleiders wel helpen opzadelen, maar moeten daarna in de auto of buiten wachten totdat de les is afgelopen.
Als men de bak ingaat moet men een gezondheidscheck doen, deze check bestaat uit een aantal vragen en deze moet men beantwoorden.
De gezondheidscheck hangt ook bij de ingang van de manege.
Alle lessers krijgen persoonlijk bericht.
De leden van de dinsdagavond groep zijn al op de hoogte gebracht; de amazones van de maandagavond les krijgen nog bericht.
Verdere informatie    www.knhs.nl
***
RSV NEO doet ook dit jaar weer mee aan de aktie van de Rabobank Heerenveen Zuid-Oost Friesland, t.w.
RABO CLUB SUPPORT!

ZIE OOK OP FACEBOOK   RSV NEO.

Ieder lid krijgt persoonlijk bericht van Maaike .
Deze mail bestaat uit een flyer, print deze flyer uit en geef deze aan familie, vrienden en kennissen en vraag hen op RSV NEO te stemmen!
Alle personen, die een rekening hebben bij de Rabobank Heerenveen ZuidOost Friesland krijgen een persoonlijke code en kunnen dan 5 stemmen uitbrengen op verenigingen en clubs, welke aan deze aktie meedoen.
Maximaal kan men 2 stemmen aan een vereniging “schenken”. Men moet wel lid zijn van de Rabobank en vanaf 12 jaar kan men meedoen.
Probeer zoveel mogelijk personen te overtuigen om op RSV NEO TE STEMMEN, zodat wij een tegemoetkoming kunnen ontvangen voor de clublessen!
***
FEEST!!
Amarinske Venema en Heico Kolkman stappen vrijdag 2 oktober in het huwelijksbootje.
RSV NEO wenst het bruidspaar een GEWELDIGE DAG en in de toekomst VEEL GELUK toe.
Foto: De dinsdagavond-lessers met helemaal links Amarinske, de aanstaande BRUID.