Donderdag 7 augustus beten Janet Hop en Elly Sybrandy in Harich de spits af; de eerste dag van de Friese Kampioenschappen.
Janet reed met Hopsteins Bo een goede proef in de klasse L1 dressuur, zij behaalde 188 punten en een derde plaats. Janet mocht overrijden en daarbij reed zij 177 punten bij elkaar, niet genoeg voor een klassering.
Bij de klasse B springen kwam Elly Sybrandy-Haringsma met Zucchero aan de start. Zij reden een foutloze rit en kregen voor stijl 73,50 punten. Goed voor de 4e prijs.
Vrijdag kwamen Tessa en Martine Posthuma aan de start bij het B springen. Tessa met Blitzie eindigde op een zevende plaats en Aurora van Martine gaf de pijp aan Maarten, helaas uitsluiting. In de dressuur behaalde Sjoerdtje van Seventer-Algra met Deanne van de Egberdina Hoeve  in de klasse L2 57.67%.
Zaterdag gaven Janny Hoekstra-Gouma en Ilona Mens acte de presence. Gerlof Koster startte niet. Janny op Sandro Sun behaalde in de klasse M1 dressuur 59%. In de klasse ZZ licht werd Ilona Mens tiende met 59.57%. Onze Instructrice Joyce Haayer-van der Meulen behaalde met Tialda H een zevende plaats (61.47%).
Kim Heinicke startte zondag 10 augustus j.l. bij de SGW te Wieringerwerf, zij werd met Woodstock eerste in de klasse B.