Diverse concoursen

Een aantal amazones van RSV Neo gingen de afgelopen weken weer naar de verschillende concoursen; zij  reden zich in de prijzen of haalden weer enkele winstpunten binnen.
Kim Heinicke ging 17 oktober met Woodstock naar Hattem; zij startte in de Samengestelde Wedstrijd klasse L en werd vierde.
Bij dressuurwedstrijden in Paardensportcentrum De Zuidstroom behaalde Loes Oosterhof met Rens in de klasse L1 verschillende winstpunten; zij reed nl. 181, 183 en 184 punten bij elkaar. Helga Veldman met haar nieuwe paard in de klasse B ging ook met twee winstpunten naar huis.
Linda Ernst met Esberley behaalde 24 oktober in de klasse L2 een tweede prijs met 191 punten.
Zaterdag 24 oktober ging Elly Sybrandy-Haringsma met Zucchero naar Gorredijk te springen; het tweede parcours ging de combinatie foutloos rond, behaalde voor de stijl 71 punten, jammer net naast de prijzen.
Wel gingen Lieke Brak en Spike met de prijzen naar huis.  Zij startte in Haskerhorne en reed de Bixie proef klasse AA dressuur, daarin werd zij twee keer eerste, door 77 en 76 punten bij elkaar te rijden.
Afgelopen zaterdag 31 oktober werd de springwedstrijd om de Vinkega-bokaal voor pony’s weer verreden in PSC. De Zuidstroom.
Tessa Posthuma met Blitzy reed mooie rondjes in de klasse M, ook foutloos, maar helaas net buiten de prijzen.
’s Zondags bij het springen voor de paarden een tweede prijs voor Astrid Borg met Gin C in de klasse BB, zij reed foutloos en voor stijl kreeg zij 71 punten; Martine Posthuma werd met Guess vierde, zij was ook foutloos en kreeg voor stijl 70 punten.