Even voorstellen Claudia Kuik: Claudia is lid geworden bij onze club. De rijdende leden kenden Claudia al langer, want zij rijdt de hele winter al mee als gastruiter.
Claudia wij wensen je veel rijplezier bij RSV NEO.
*******
De interessante DRESSUURCLINIC van TINEKE BARTELS is door een aantal leden van RSV NEO bezocht. Maandagavond op de les kwam deze dressuurclinic, georganiseerd door het KWPN Afd. FRYSLAN, ter sprake. Het leek Daniëlle leuk om naar Bears te gaan, Elly was enthousiast en zo ook Amarinske en Marjon.
Vrijdagavond 24 maart j.l. zijn wij met: Aukje, Claudia,  Daniëlle, Marjon en Elly (vergezeld door Helga Brouwer en Klaas ten Wolde) naar de VDL Stud afgereisd. Daar aanwezig troffen wij Maaike ook nog. Amarinske kon helaas niet mee, zij was niet fit. Beterschap!
Het was een leerzame avond.
LEUK zo met z’n allen op pad!
*******
Donderdagavond 23 maart werd de Kringvergadering van Kring de Drie Stromen, waartoe onze club behoort,gehouden in Drachten.
Het Kringbestuur bestaat uit: Sanne Kooistra, Nieseline Beets en Camiel van Ulden.
De Kring moet blijven bestaan, ook al worden er geen kringconcoursen meer georganiseerd. De Kring organiseert nog wel de Selectiewedstrijden voor de Regiokampioenschappen, ook moet je de Kring zien als tussenpersoon van de REGIO en de LEDEN van de 33 verenigingen van de KRING DE DRIE STROMEN.
Drie bestuursleden is te weinig en toegetreden tot het bestuur zijn: Wibo Zwarteveen en Elly Sybrandy-Haringsma.
De volgende vergadering van de Kring is 6 april te Drachten. Heb je leuke ideeën voor de Kring of wil je graag mee, neem contact met Elly of Maaike, zij gaan in ieder geval naar deze vergadering.
********
Clubdag