Vanaf 13 januari is RSV NEO voor de maandagavond op zoek naar nieuwe instructie.
Dominique Veenstra heeft maandag 13 en 20 januari de lessen verzorgd, vervolgens nam Elise de Vries het over op 27 januari en 3 februari.
Momenteel geeft Anke Dekker proefles. Afgelopen maandag verzorgde zij de dressuurles en 17 februari a.s. geeft zij springles.
Onder “Nieuwe instructie”¬† (iets terugbladeren) op deze web-site stellen deze instructrices zich voor.
Maandag 24 februari en 9 maart worden de proeflessen verzorgd door Rita de Jong-Bergsma; terwijl Claudia Vega 2 en 16 maart de lessen verzorgd.
Rita en Claudia hebben zich nog niet voorgesteld, dus bij deze:
Rita de Jong-Bergsma komt uit Boijl en woont samen met Edwin de Jong en dochter Meike in Nijensleek.
Zij heeft vroeger altijd pony gereden en wel bij onze club!
Momenteel is zij nog steeds actief in de sport; met haar paard Padirmo reed zij Grand Prix en met Constantijn 9 rijdt zij ZZ Zwaar.
Rita is in het bezit van haar ORUN 4 instructeurs-diploma; heeft altijd verenigingen lesgegeven ( 10 jaar bij RSV Nieuw Leven te Oosterwolde) en begeleidt momenteel haar dochter in de ponysport, ook geeft zij regelmatig privé-lessen.
Rita lijkt het leuk om weer bij haar “oude clubje” les te geven en vindt het prachtig een ieder te begeleiden in zijn of haar passie.
Foto: Rita met Padirmo.

Claudia Vega is geboren en getogen in Amsterdam. In 2006 verhuisde zij naar Langezwaag.
Vanaf haar 6e rijdt Claudia paard. De laatste jaren heeft zij zich volledig toegelegd op de dressuur, maar voorheen was zij veelzijdig, want zij deed ook mee aan spring- en crosswedstrijden.
Zij heeft altijd haar jonge paarden zelf opgeleid en is 3x Fries kampioen geweest t.w. in de klasse L, M en Z.
Claudia heeft veel ervaring in het lesgeven, aan zowel volwassenen als kinderen, zij is in het bezit van het ORUN diploma en zij is tevens KNHS jury-lid t/m ZZ Licht niveau.
Claudia is zeer enthousiast en gedreven, want lesgeven vindt zij het mooiste wat er is.
Foto: Claudia Vega.