A.s. zondag 2 oktober  wordt in Paardensportcentrum De Zuidstroom te Vinkega wederom de OEFENDRESSUUR BB t/m Grand Prix georganiseerd.
Belangstelling??? Info: hippischeoefenwedstrijden@hotmail.com
****
Tevens wordt zondag door de Menvereniging Oldeholtpade, i.s.m. De Lindewijk,weer de men-marathon gehouden. De eerste deelnemers starten om een uur of tien in de marathon.
*****
De data van de wedstrijden om de Vinkega-Bokaal zijn ook bekend. Zaterdag 29 oktober wordt er gesprongen door de pony’s in de klassen B t/m ZZ, aanvang 9.00 uur.
Zaterdag-avond komen de BB paarden aan de start en zondag 30 oktober springen de paarden in de klasse B t/m 1.40.
De locatie is Paardensportcentrum De Zuidstroom te Vinkega.
*****
Wij doen nog even een rondje concoursen, te beginnen met: Concours Noordwolde paarden. d.d. 16 september j.l.  Linda Ernst met Esberley was succesvol in  de klasse Z1, zij behaalde de eerste prijs met 214 punten.
Annemiek Jager ging met Wonderboy naar Blankenham, zaterdag 17 september j.l., zij reed 194,5 en 180 punten bij elkaar, goed voor een 1e en 5e prijs.
Janine Brak startte zowel in Noordwolde als in Frederiksoord d.d. 18 en 25 september. In Noordwolde werd zij tweede en eerste met 195 en 203 punten. In Frederiksoord reed zij met Heidehof’s Dandy 187,5 pnt bij elkaar en daarmee werd zij tweede.
*******
FOTO:
De amazones zijn  van alle markten thuis.
Amber Banis in een aangespannen rubriek.
amber-banis